ALB UK TV

LIVE ALB UK TV

Televizioni i pare Shqiptare ne Britanine e madhe

Helidon Kastrati, histori suksesi në Britani dhe investimi i guximshëm që nuk mbështetet nga shteti shqiptar

Shqiptarët në diasporë pavarësisht vështirësive të fillimit kanë mundur të ndërtojnë më së miri jetën atje ku ndodhen në vende të ndryshme dhe shumë prej tyre kanë qenë dhe të suksesshëm në sipërmarrjet e tyre.

Njëri prej tyre është Helidon Kastrati i cili punon dhe jeton në Londër dhe është një histori suksesi në atë çfarë ai ka arritur dhe përçuar atje dhe kontributin e dhënë për çështjen shqiptare. Kur shumë emra shqiptarësh kanë investuar në mjaft fusha fitimprurëse, inxhinieri më origjinë nga Durrësi 29 vjet në emigracion, prej të cilave 21 vite në Britani të Madhe (Londër) ka guxuar të bëj atë që pak shqiptarë e kanë menduar ta bëjnë apo e kanë bërë, të ndërtojë një media për informim dhe edukim të shqiptarëve që punojnë jo vetëm në Britani të Madhe, por dhe më gjerë. Helidon Kastrati ka ngritur kanalin e  parë të diasporës Alb Uk TV Base On London që transmeton në IPTV e kabllore të ndryshëm si dhe ka dhënë më të mirën përmes këtij televizioni, por dhe ndihmës së tij konkrete duke ndikuar tek televizionet britanike për të ngritur lartë emrin e Shqipërisë.

ALBUK TV mund te shikohet ne IPTV, KABLLORE dhe Telekom Maqedonia

SMARTWORLD IPTV

IPTV ALBANIA

SHQIP IPTV

CABLE MAQEDONI

Emisioni Diaspora ne ALB UK TV

Emisioni Diaspora në televizionin e Alb UK TV I ftuar në emision Ambasador i Republikës së Shqipërise Z. Qirjako Qirko i cili i përgjigjet pyetjeve te drejtëpërdrejta të Komunitetit. Ndiqeni emisionin ne faqen tone zyrtare të FB, në faqen e internetit www.albuk.tv dhe në kanalet e televizionit të Alb UK TV nëpërmjet IPTV.

Subscribe tek Albuk Youtube Channel per te pare videot e Albuk TV

Promocionet e reja të televizionit ALB UK TV në Anglisht me Mr Ian Pelham Turner – ROYAL Family Komentator

The Big Question – Councillor Kastriot Berberi “London Borough of Waltham Forest “

The programme talks to Albanians who have achieved greatness in their lives asking them about their backgrounds and their global policies for life and trade today

Mr Ian Pelham Turner – ROYAL Family Komentator, cili ka 52 vjet experience ne gazetari dhe bashkëpuntor i ngushtë i televizionit ALB UK TV.

Foto nga evenimentet

Fotografi nga evimententet e Alb UK TV. Per me shume foto, klikoni ketu tek foto album

Like faqen tone ne

Linku falas per te pare AlbUK TV ne VLC player ose per ta vendosur ne website tuaj                —   rtmp://albuk.dyndns.tv:1935/albuk/albuk.stream  —

Download Aplikacionin