ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Albanologjia ende jeton

ALBANOLOGJIA ENDE JETON - Një prezantim i përgjithshëm - Ylliada e Omerit - Epopeja e Yjeve me heronj dhe me perëndi Yllire

Prezantues:  Alban Guri

Share kete program