ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Zone VIP

Te gjitha te rejat rreth showbizzit shqiptare dhe atij te huaj me Anita Kalemi dhe Ana Kola

Prezantues: Anita Kalemi/ Anna Kola Cdo te Djele ora 6pm

Share kete program